Leta i den här bloggen

söndag 8 maj 2011

Födelsedagskort!

Såhär blev det färdiga kortet till sist!


Här har jag tillverkat ett kort med Magnolia igen. Stämpeln är från "Merry Little Christmas-Tilda With Christmas Ribbon". Jag gillar den stämpeln, för man kan lätt skriva ett namn i banderollen, och vips så blir kortet personligt!


Cardstocken är onamnad, tyvärr... (har några år på nacken) "Molnet" bakom Magnolia har jag själv tillverkat av akvarellpapper, Distress INK- Victorian Velvet, och en swirlsstämpel. Blommorna kommer från Prima Craftable Flowers, Brads från Reprint.


Allt är chalkat med Distress INK -Walnut Stain.
Jag är INTE nöjd med denna färgläggningen, pappret är alldeles för "ruggligt" i ytan, så akvarellerna lyder inte riktigt som jag är van vid. Jag skall även fästa i ett litet smalt band i spetsen innan kortet är helt klart!


Det är många födelsedagar på vårkanten, så det är bra att ha lite kort på lager!

Närbild på glittereffekten på Tildas spetsdetaljer!


Nu väntar jag på en leverans från Kristinas Scrapbooking, med bl.a en massa Distresser!!! Så nu blir det nog "bye bye" akvareller? Det känns så i alla fall? Jag har verkligen fastnat för hur Distresserna artar sig på pappret, det blir livfullt på ett annat sätt än vanlig akvarellfärg.Ha det bra i solen!

2 kommentarer:

  1. ÅÅÅååh helt underbrt kort ♥
    Och ja... du kommer att ÄLSKA distresserna :D
    kram kram

    SvaraRadera
  2. Det blev ju super fint, :D visst är det kul använda stämplarna på andra sätt *ler*

    SvaraRadera