Leta i den här bloggen

tisdag 6 november 2012

Granen står så grön och grann i stugan!

Jag hade så bråttom när jag fotade alla mina julkort som skulle till utställningen, så jag missade helt att zooma in effekterna på dem... Trist nu när man skall blogga om dem, men jaja,.. jag får försöka beskriva i ord istället!


Papper från Bo Bunny- "Christmas CutOuts". Granen är frostad med både Crackle Accents och 3D Lack i olika mönster.
I granen ser ni också små små stjärnor som är köpta på Rusta för några år sen, samt en massa Rhinestones.


Papperrosetten är vikt med hjälp av en tutorial på You Tube och den vackra stjärnan är pärlbroderad i matchande färger -dock inte av mig! 
Synd att jag inte fick med effekten på det fina Mulberrypappret i glänsande guld som glimrade i kapp med pärlorna i stjärnan! Och samma skimmer finns i stjärnorna som sitter i granen. Det var riktigt läckert!Här var ett tappert försök att få med lite skimmer på fotot... njae lyckades inte alls:) Men med två barn hängandes kring benen när jag stressfotade mina 50 julkort får jag ju ändå vara nöjd!!! :)

Är helt slut nu i kväll, har varit hos veterinären med vår lilla Cocker Spaniel tös, som efter alla funderingar konstaterades ha ont i ryggen. (Hon har inte velat sitta på kommando och inte heller ligga.. När hon ligger/sitter självmant går det, men väldigt långsamt) Ryggen visade sig vara helspänd, så nu skall hon få antiinflammatorisk medicin i 14 dagar och vila, så får vi hoppas att hon slipper ha värk sen, lillskruttan!

Ha det fint därute!
Kram!


4 kommentarer:

 1. Wow vad snyggt! Du är ju superduktig!! Jag älskar ju grönt så detta var ju en klar favorit bland dina fina kort.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det va ett snyggt julkort,gillade den fina stjärnan.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Wow så snyggt! Och nog skimrar det om det kortet =) Hoppas lilla voffsingen mår bättre snart =) Kram!

  SvaraRadera