Leta i den här bloggen

söndag 4 november 2012

Den återanvända granen!


Jag tycker den blev rätt cool & tjusig, -min spillbitsgran! 


Jag hade en hel hög med smala remsor, efter att ha tillverkat 30-talet kort. Jag gillar ju som sagt att ta till vara på allt som går -och fundera ut hur man kan återanvända på olika sätt! Det blir lite som en sport för mig!


Randigt på höjden och tvären för en kul effekt! 
Ett enkelt och stilfullt kort tycker jag allt att det blev. Den tunna ytterkanten av Stickles "Platinum" gjorde att granen kändes som en helhet trots alla ränder och nyanser.


Det blir svårt att skriva en produktbeskrivning på detta julkortet eftersom det är en uppsjö av olika papper som använts! Men bakgrundspappret är i allafall från MME!

Ha det fint!4 kommentarer:

 1. Va smart att göra en så fin gran av spillpapper.
  Härligt julkort.
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Underbart kort! Absolut liftvarning och så smidigt att göra sig av med restbitar på det här vackra sättet!
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Men det blev ju superbra, hur fiffigt som helst att använda sina spillbitar så. Jag är lika, kan inte kasta små remsor och bitar, och har hur mycket som helst som ligger. Nu fick jag ju en till idé =) Stjärnan på mitt kort är ingen die, önskar jag hade en. Jag har helt enkelt skrivit ut en bild och sen använt den som mall på mönsterpapperet och klippt efter.
  Åh den Martha Stewart stansen är jag såååååå sugen på, älskar dom små kvistarna. Jag måste nog slå till snart känner jag :D Kramar!!

  SvaraRadera
 4. Snyggt. Bra ide att använda alla spillbitar. Kram

  SvaraRadera