Leta i den här bloggen

tisdag 3 januari 2012

Utmaning och ett nytt år!

Nu så! Nu skall jag ha jul året om en gång i veckan! Minst. Jag har gått med i Facebookgruppen "Julkort 2012" samt utmaningsbloggen "Ett julkort i veckan". Så nu skall här produceras julkort.

Min man har också en stor del i att jag nu är totalinspirerad att köra på med dessa julkort. Helt utan min vetskap hade han varit på vårt Bibliotek och frågat om inte de ville ha en julkortsutställning i November senare i år. Detta är nu klart till 95% och kommer isåfall bli så otroligt kul! Det är roligt att ha ett mål med det man gör! Korten kommer också att säljas där efter utställningen.
Jag kan ju bara skatta mig lycklig att ha en sådan härlig och förstående man! Dessutom hade han tryckt upp 250 st visitkort, som han tycker att jag skall ha nu när jag har en del kortbeställningar och så.! Kärlek.

Jag har i dagarna varit på två av de lokala scrapbookingbutikerna och köpt på mig MASSOR av material nu när de har mycket på rea. Kan verkligen rekommendera ett besök på den superfina butiken "Scrap och Hobby" där det fanns så mycket roligt! Blommor, stämplar, papper.. och trevlig och kunnig personal. Jag älskar den butiken! De har bra pris överlag, vilket inte gör saken sämre!

~Ett gott nytt 2012~

1 kommentar:

  1. Men så kul, att få ställa ut sina kort. De måste ju vara en dröm det.
    Du gör verkligen så fina kort.

    SvaraRadera