Leta i den här bloggen

måndag 17 september 2012

Hej på Er!

Nytt hus, ett helt nytt eget pysselrum (JIPPIIEEE!!!), nya pysselmål!

Det har varit tyst på bloggen alltförlänge, men det har pågått en hel del aktivitet i pysslandet ändå! Jag har dock inte varit så flitig på att fota alla kort..:((( Men några!

Just nu är det julkort som produceras för fulla muggar, eftersom jag skall ha en julkortsutställning i November! Det skall bli jätteroligt, samtidigt som jag är väldigt nervös för att allt skall klaffa. Inte bara korten, utan även exponeringen som skall bli fin och texterna som skall vara inpirerande och informativa:)

Jag lovar att fota julkorten som jag har gjort och lägga upp dem här!

Vi hörs snart!


3 kommentarer:

  1. Grattis till nytt pysselrum. Roligt. Vad spännande med en utställning. Snyggt kort du visar. Ha det bra och lycka till med utställningen. Ser fram mot foto. Kram

    SvaraRadera
  2. Nej men gud så roligt med utställningen, Grattis =) Du kommer göra succé!! Och vad roligt med pysselrummet. Kortet du visar är lika underbart vackert som alltid, blir så inspirerad av dina kort =) Kramar!

    SvaraRadera
  3. Hoppas förberedelserna för utställningen går bra =) Jag ska vara med på en julsalong i den lokala konstföreningen där jag kommer ifrån med mina kort... ska bli spännande. Första gången jag visar upp nåt på det viset, nervöst är bara förnamnet :D Kram!

    SvaraRadera