Leta i den här bloggen

måndag 27 juni 2011

Det andra Studentkortet!

Jag är med i Pojjos sommartävling, där man får önska sig vad man vill inom scrapbookingtemat! Vilken kanontävlig!


Det andra studentkortet blev en utmaning eftersom det skulle gå i orange toner., vilket jag alltid har haft lite svårt för att skapa med! Detta för att matcha presenten, en orange Le Creuset (järngryta)

Amanda är en tjej som älskar matlagning, men det var också svårt att få över på kortet, tyckte jag., så det fick bli ett annat intresse som fick avspegla sig på kortet: hon älskar nämligen också att resa!

En bra färg att bryta med det orangea var brunt (favoritfärgen!!!) Phu!Jag blev väldigt nöjd med kortet, tyckte att det blev varmt och glatt. Nu känner jag verkligen att jag har kommit över min "rädsla" att skapa med orange!!!


Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen eftersom jag har haft fullt upp, och jag har otroligt svårt för att hantera stress just nu... hormonbomb är mitt andranamn:) Men jag har kommit in i ett korttillverkarstim, så jag hoppas att det blir fler blogginlägg framöver!


Jag är väldigt glad och stolt för jag har fått massor av beställningar, -just nu är det 11 kort som skall tillverkas! Jag vill tacka mina beställare för förtroendet ni ger mig, jag är så lycklig över att få göra kort till er!Ha det gott alla fina!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar