Leta i den här bloggen

måndag 25 februari 2013

Nyfödd Flicka!

Här kommer ett kort som jag gjorde till våra goda vänner, som fick en flicka i somras.
Färgerna ser annorlunda ut i verkligheten, inte alls så skarpa utan de "flöt ihop" på ett annat sätt.. jaja, det är svårt att återfå färgerna på ett foto:)


Jag har målat med Distress INK; 
Aged Mahogany, Spun Sugar, Tattered Rose, Vintage Photo



Stämpel från Magnolia och papper från Reprint och Inkido. 
Detta kortet stressfotade jag, så tyvärr blev det inte några närbilder på det vackra charmset som hängde med längst ner i blomsterarrangemanget! Jag fick det av svägerskan Anna, som bl.a pysslar smycken och det var så vackert!

Ha det toppen så hörs vi snart igen!

torsdag 21 februari 2013

Några stycken...

 Några beställningskort från i somras!


Syster "M" beställde tre likadana kort till 3 olika skolfröknar, som fick vara relativt snabbgjorda, eftersom jag bara hade en kväll på mig! Fjäril och Sommar var önskemål.
Jordgubbspappret från Magnolia bara sprider sommarlovskänsla, tycker jag!




Bröllopskort till färgglatt par, beställt av svågerns syster "K"! Detta är nog det färggladaste bröllopskortet jag har presterat! Kul att göra, och kortet blev uppskattat!




Ett 50årskort till en kvinna, beställt av mammas jobbarkollega. Natur, vatten och sommar... Jag hittade Graphic 45´s underbara papper som fick inspirera till detta kortet!

Ursäkta dålig fotokvalitet, tagna med min telefon... Dessa gjordes mitt i flytten och den bästa kameran var nerpackad! :)

See ya soon again!